Briga za okoliš


Tvrtka Weltplast d.o.o. je prva tvrtka na ovom području koja već duži niz godina posjeduje cjelokupnu tehno-logiju za recikliranje polimernih materijala, čime je značajno pridonijela zaštiti i očuvanju okoliša, te pokrenula aktivnosti na uvođenju međunarodnog sustava za zaštitu okoliša ISO 14001.

Primaran naglasak u svakom proizvodnom procesu i ukupnom proizvodnom asortimanu je briga za očuvanje prirode.

okolisna

Wallpaperi i logotipi


Obojite Vaš desktop našim bojama.

wallpaperi-weltplast

RABLJENI STROJEVI


Ponuda rabljenih strojeva iz pogona Weltplast Grupe. Iskoristite sjajnu priliku za siguran uspjeh.
 

FOTO

 

thumb thumb_blank thumb_blank

 

www.strojevirabljeni.com

Srijeda, 01. Rujan 2010.

U ponedjeljak 30.08.2010. Weltplast Grupa je objavila centralno online mjesto putem kojeg će prodavati rabljene strojeve, te rabljene dijelove strojeva. Zbog kontinuiranog obnavljanja svojih proizvodnih tehnologija (trenutna prosječna starost strojeva je 3,5 godine), što je uvijet za održavanje visoke razine kvalitete proizvoda, Weltplast je primoran prodavati strojeve koji su i dalje u odličnom radnom stanju.

post_text

Svi strojevi imaju iznimne proizvodne mogućnosti i zasigurno su dobra investicija za poduzeća koja teže razvoju svog poslovanja. Ponuda je fokusirana na strojeve za preradu polimernih materijala. Nude se ekstruderske linije za folije i cijevi, varilice različitih mogućnosti, strojevi za tisak, te strojevi za regeneraciju otpada. Uz strojeve prodaju se i rabljeni dijelovi strojeva koji će mnogima omogućiti vrlo brzu i jeftinu intervenciju na kvarove koje budu imali u svojim proizvodnim pogonima.

 

Provjerite detaljnije, posjetite web: www.strojevirabljeni.com

 

Weltplast.hidrakalk

hidra kalk

Brandovi