Briga za okoliš


Tvrtka Weltplast d.o.o. je prva tvrtka na ovom području koja već duži niz godina posjeduje cjelokupnu tehno-logiju za recikliranje polimernih materijala, čime je značajno pridonijela zaštiti i očuvanju okoliša, te pokrenula aktivnosti na uvođenju međunarodnog sustava za zaštitu okoliša ISO 14001.

Primaran naglasak u svakom proizvodnom procesu i ukupnom proizvodnom asortimanu je briga za očuvanje prirode.

okolisna

Wallpaperi i logotipi


Obojite Vaš desktop našim bojama.

wallpaperi-weltplast

RABLJENI STROJEVI


Ponuda rabljenih strojeva iz pogona Weltplast Grupe. Iskoristite sjajnu priliku za siguran uspjeh.
 

FOTO

 

thumb thumb_blank thumb_blank

 

Weltplast povećava proizvodnju i broj zaposlenih

Petak, 08. Studeni 2013.

 

 MG 8837Broj zaposlenih u općini Posušje, u posljednje četiri godine, pao je sa 3.400 na 3.000. U istom tom periodu, broj zaposlenih u tvrtkama članova Udruge gospodarstvenika Posušje (UGP) je rastao; u 2012. godini veći je za oko 5 % u odnosu na 2011. Taj trend povećanja zaposlenih u UGP-u nastavlja se i tijekom 2013.

 

U tvrtkama članova UGP-a i njihovim vlasnički povezanim tvrtkama, zaposleno je oko 1.800 zaposlenika, a od toga u Posušju radi njih oko 1.200, što je oko 40 % ukupno svih zaposlenih u Posušju.

 

Prošli mjesec, član UGP-a, tvrtka Weltplast d.o.o. Posušje, zaposlila je 10 novih djelatnika i sada je u tvrtci ukupno njih 107. Vlasnik i direktor Weltplasta je ugledni gospodarstvenik i dopredsjednik UGP-a Franjo Širić.

 

Tvrtka Weltplast vodeća je tvrtka u završnoj preradi polimernih materijala na prostoru BiH i Republike Hrvatske pa i na prostorima jugoistočne Europe. Zahvaljujući iskustvu stečenom kroz 30 godina postojanja tvrtke, najsuvremenijoj, posve kompjutoriziranoj opremi za preradu te visokoj stručnosti svojih djelatnika, godišnja proizvodnja iznosi oko 7.500 tona tlačnih PEHD cijevi, PP cijevi za kućne instalacije te konfekcionirane ambalaže i industrijske folije.

 

 

Kompletan članak pročitajte na Posušje online portalu.

 

Weltplast.hidrakalk

hidra kalk

Brandovi