Briga za okoliš


Tvrtka Weltplast d.o.o. je prva tvrtka na ovom području koja već duži niz godina posjeduje cjelokupnu tehno-logiju za recikliranje polimernih materijala, čime je značajno pridonijela zaštiti i očuvanju okoliša, te pokrenula aktivnosti na uvođenju međunarodnog sustava za zaštitu okoliša ISO 14001.

Primaran naglasak u svakom proizvodnom procesu i ukupnom proizvodnom asortimanu je briga za očuvanje prirode.

okolisna

Wallpaperi i logotipi


Obojite Vaš desktop našim bojama.

wallpaperi-weltplast

RABLJENI STROJEVI


Ponuda rabljenih strojeva iz pogona Weltplast Grupe. Iskoristite sjajnu priliku za siguran uspjeh.
 

FOTO

 

thumb thumb_blank thumb_blank

 

EcoWelt - najbolja eko ambalaža u RH

Petak, 17. Lipanj 2011.

 

Nakon 2 mjeseca programa završio je Green City Project. Brojna glazbena i modna događanja, te različita druženja sa 'glasnim' akcentom na ekologiju, okrunjena su dodjelom nagrada za najbolje u tome.

 

Za Weltplast ovo iskustvo je završilo na najbolji mogući način - nagradom za najbolju eko ambalažu u RH.

 

Nagradu je osvojila ambalaža 100% biorazgradivih vrećica za otpatke koja je napravljena od recikliranog papira. Ambalažu je razvio tim dizajnera čija glavna vodilja je bila briga za okoliš, prektičnost te poseban dizajn koji će privući kupce. Ambalaža, ali i cijeli proizvod se lako koristi i zbrinjava.

 

Green City awords su nagrade za prepoznavanje kreativnog rada koji komunicira važnost društvene odgovornosti, održivog razvoja i etičke prakse u bilo kojem sektoru i preko bilo koje marketinške discipline.

 

Kriteriji u katergoriji najbolje eko ambalaže su bili:

- količina upotrijebljenog materijala
- mogućnosti zbrinjavanja
- mogućnost ponovne uporabe
- pogodnosti transporta

 

Primarni cilje nagrade je promocija i nagrađivanje tehnoloških dosega ambalaže kao sredstva zaštite, marketinga, promocije i identifikacije proizvoda. Dodjelom ovih nagrada završen je Green City Project , najveći regionalni eko projekt.

 

greencity_nagrada_03_copy

 

Ovim projektom je kroz niz edukativno zabavnih sadržaja obilježen Dan planete Zemlje, Dan zaštite prirode i Svjetski dan zaštite okoliša. Cilj hvalevrijednog projekta je senzibilizirati hrvatsku javnost o važnosti ekologije uključiti građane i potaknuti ih na sudjelovanje i vlastiti angažman u zaštiti okoliša te promovirati tvrtke koje svojim djelovanjem pomažu širenju ideje društveno odgovornog poslovanja.

 

Weltplast.hidrakalk

hidra kalk

Brandovi