Enviroment care


Weltplast  is the first company in this area, which for years has a complete technology for recycling of polymeric materials, which signi-ficantly contributed to the protection and preservation of the environment, and initiated activities to introduce an international system for protection of the enviroment ISO 14001.

The primary focus in every process of production and in total product range is a concern and care of nature.
okolisna

USED MACHINES


Buy used machine from Weltplast in great condition. Use great opportunity for guaranteed success.

FOTO

 

thumb thumb_blank thumb_blank

 

EcoWelt - najbolja eko ambalaža u RH

Friday, 17 June 2011 00:00

 

Nakon 2 mjeseca programa završio je Green City Project. Brojna glazbena i modna događanja, te različita druženja sa 'glasnim' akcentom na ekologiju, okrunjena su dodjelom nagrada za najbolje u tome.

 

Za Weltplast ovo iskustvo je završilo na najbolji mogući način - nagradom za najbolju eko ambalažu u RH.

 

Nagradu je osvojila ambalaža 100% biorazgradivih vrećica za otpatke koja je napravljena od recikliranog papira. Ambalažu je razvio tim dizajnera čija glavna vodilja je bila briga za okoliš, prektičnost te poseban dizajn koji će privući kupce. Ambalaža, ali i cijeli proizvod se lako koristi i zbrinjava.

 

Green City awords su nagrade za prepoznavanje kreativnog rada koji komunicira važnost društvene odgovornosti, održivog razvoja i etičke prakse u bilo kojem sektoru i preko bilo koje marketinške discipline.

 

Kriteriji u katergoriji najbolje eko ambalaže su bili:

- količina upotrijebljenog materijala
- mogućnosti zbrinjavanja
- mogućnost ponovne uporabe
- pogodnosti transporta

 

Primarni cilje nagrade je promocija i nagrađivanje tehnoloških dosega ambalaže kao sredstva zaštite, marketinga, promocije i identifikacije proizvoda. Dodjelom ovih nagrada završen je Green City Project , najveći regionalni eko projekt.

 

greencity_nagrada_03_copy

 

Ovim projektom je kroz niz edukativno zabavnih sadržaja obilježen Dan planete Zemlje, Dan zaštite prirode i Svjetski dan zaštite okoliša. Cilj hvalevrijednog projekta je senzibilizirati hrvatsku javnost o važnosti ekologije uključiti građane i potaknuti ih na sudjelovanje i vlastiti angažman u zaštiti okoliša te promovirati tvrtke koje svojim djelovanjem pomažu širenju ideje društveno odgovornog poslovanja.

 

Weltplast.hidrakalk

hidra kalk

Brands