Briga za okoliš


Tvrtka Weltplast d.o.o. je prva tvrtka na ovom području koja već duži niz godina posjeduje cjelokupnu tehno-logiju za recikliranje polimernih materijala, čime je značajno pridonijela zaštiti i očuvanju okoliša, te pokrenula aktivnosti na uvođenju međunarodnog sustava za zaštitu okoliša ISO 14001.

Primaran naglasak u svakom proizvodnom procesu i ukupnom proizvodnom asortimanu je briga za očuvanje prirode.

okolisna

Wallpaperi i logotipi


Obojite Vaš desktop našim bojama.

wallpaperi-weltplast

RABLJENI STROJEVI


Ponuda rabljenih strojeva iz pogona Weltplast Grupe. Iskoristite sjajnu priliku za siguran uspjeh.
 

FOTO

 

thumb thumb_blank thumb_blank

 

Weltplast preuzeo Stylplast Zagreb

Ponedjeljak, 04. Siječanj 2010.

U petak 28.12.2009. u Zagrebu je potpisan kupoprodajni ugovor između poduzeća Weltplast i Stylplast Zagreb o preuzimanju stopostotnog vlasništva proizvodnog pogona polietilenske ambalaže i cjelokupnog poslovanja Stylplasta Zagreb.

stylplast-vijest

Potpisom ovog Ugovora Weltplast postaje tržišni lider u preradi i proizvodnji polietilenske ambalaže  na području Hrvatske i BiH.
Ovim preuzimanjem Weltplast je uvećao proizvodnju za 30 %, s čim je uvećan udio prodaje PE ambalaže na hrvatskom tržištu do preko 50%. Weltplast i Stylplast Zagreb su danas dobavljači većini tržišnih lidera u maloprodaji.
Weltplast je kroz 25 godina svoga postojanja prerastao u jednu od najuspješnijih kompanija u proizvodnji polietilenske ambalaže u BiH. Stylplast sa svojim proizvodnim kapacitetom omogućava sigurno širenje na hrvatsko tržište, te tržišta susjednih zemalja i zemalja EU.
Wetplast uvijek pronalazi svoj najveći potencijal u kvalitetama i znanjima zaposlenika. To je razlog zbog kojeg su svi zaposlenici Styplasta ostali na svojim radnim mjestima (iako takva ugovorna obveza nije postojala).

Za više informacija o Stylplastu Zagreb posjetite web: www.stylplast.hr
 

Weltplast.hidrakalk

hidra kalk

Brandovi