Enviroment care


Weltplast  is the first company in this area, which for years has a complete technology for recycling of polymeric materials, which signi-ficantly contributed to the protection and preservation of the environment, and initiated activities to introduce an international system for protection of the enviroment ISO 14001.

The primary focus in every process of production and in total product range is a concern and care of nature.
okolisna

USED MACHINES


Buy used machine from Weltplast in great condition. Use great opportunity for guaranteed success.

FOTO

 

thumb thumb_blank thumb_blank

 

Weltplast povećava proizvodnju i broj zaposlenih

Friday, 08 November 2013 13:51

 

 MG 8837Broj zaposlenih u općini Posušje, u posljednje četiri godine, pao je sa 3.400 na 3.000. U istom tom periodu, broj zaposlenih u tvrtkama članova Udruge gospodarstvenika Posušje (UGP) je rastao; u 2012. godini veći je za oko 5 % u odnosu na 2011. Taj trend povećanja zaposlenih u UGP-u nastavlja se i tijekom 2013.

 

U tvrtkama članova UGP-a i njihovim vlasnički povezanim tvrtkama, zaposleno je oko 1.800 zaposlenika, a od toga u Posušju radi njih oko 1.200, što je oko 40 % ukupno svih zaposlenih u Posušju.

 

Prošli mjesec, član UGP-a, tvrtka Weltplast d.o.o. Posušje, zaposlila je 10 novih djelatnika i sada je u tvrtci ukupno njih 107. Vlasnik i direktor Weltplasta je ugledni gospodarstvenik i dopredsjednik UGP-a Franjo Širić.

 

Tvrtka Weltplast vodeća je tvrtka u završnoj preradi polimernih materijala na prostoru BiH i Republike Hrvatske pa i na prostorima jugoistočne Europe. Zahvaljujući iskustvu stečenom kroz 30 godina postojanja tvrtke, najsuvremenijoj, posve kompjutoriziranoj opremi za preradu te visokoj stručnosti svojih djelatnika, godišnja proizvodnja iznosi oko 7.500 tona tlačnih PEHD cijevi, PP cijevi za kućne instalacije te konfekcionirane ambalaže i industrijske folije.

 

 

Kompletan članak pročitajte na Posušje online portalu.

 

Weltplast.hidrakalk

hidra kalk

Brands