Enviroment care


Weltplast  is the first company in this area, which for years has a complete technology for recycling of polymeric materials, which signi-ficantly contributed to the protection and preservation of the environment, and initiated activities to introduce an international system for protection of the enviroment ISO 14001.

The primary focus in every process of production and in total product range is a concern and care of nature.
okolisna

USED MACHINES


Buy used machine from Weltplast in great condition. Use great opportunity for guaranteed success.

FOTO

 

thumb thumb_blank thumb_blank

 

News

Otvoren natječaj za 6 radnih mjesta

Monday, 04 August 2014 00:00
There are no translations available.

posa thZbog potrebe upotpunjavanja nekoliko radnih mjesta na sofisticiranim ekstruderskim strojevima opremljenim kompjuterskom analizom i vođenjem procesa proizvodnje raspisan je natječaj za prijam novih zaposlenika na spomenuta radna mjesta.


Molimo sve zainteresirane koji zadovoljavaju dolje navedene kriterije da nam se obrate na niže navedenu adresu uz napomenu kako je prijavu sa životopisom potrebno donijeti i osob... .. .

opširnije...
 

Weltplast povećava proizvodnju i broj zaposlenih

Friday, 08 November 2013 13:51
There are no translations available.

radnamjestaBroj zaposlenih u općini Posušje, u posljednje četiri godine, pao je sa 3.400 na 3.000. U istom tom periodu, broj zaposlenih u tvrtkama članova Udruge gospodarstvenika Posušje (UGP) je rastao; u 2012. godini veći je za oko 5 % u odnosu na 2011.

 

Taj trend povećanja zaposlenih u UGP-u nastavlja se i tijekom 2013. U tvrtkama članova UGP-a i njihovim vlasnički povezanim tvrtk... ..

opširnije...
 

EcoWelt - najbolja eko ambalaža u RH

Friday, 17 June 2011 00:00
There are no translations available.

greencity thNakon 2 mjeseca programa završio je Green City Project. Brojna glazbena i modna događanja, te različita druženja sa 'glasnim' akcentom na ekologiju, okrunjena su dodjelom nagrada za najbolje u tome.

 

Za Weltplast ovo iskustvo je završilo na najbolji mogući način - nagradom za najbolju eko ambalažu u RH. Nagradu je osvojila ambalaža 100% biorazgradivih vrećica za otpatke koja je napravljena od recikliranog papira. Ambalažu je razvio tim diza...

 

 

opširnije...
 

FOTO // Green City Project & EcoWelt - Earth Day

Thursday, 28 April 2011 00:00

GCP Cvjetno (1)We were excited to celebrate the Earth Day with a beautiful, sunny day and join the celebration under the EcoWelt 100% biodegradable bags brand as one of main members of the Green City project.

Thousands of people committed to protecting the environment for the benefit of society and future generations got introduced with EcoWelt products in the very friendly and comfortable atmosphere.

 

Date: Saturday, 23.04.2011.
Place: Cvjetni trg, Zagreb RH

foto...
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 Next > End >>

Weltplast.hidrakalk

hidra kalk

Brands